Bedrijf

Een schoonmaakbedrijf met een lach

Op zoek naar een energiek, professioneel schoonmaakbedrijf? ASP is gespecialiseerd in vrijwel alles dat met schoonmaken te maken heeft. Of het nu gaat om het wekelijks schoonmaken van uw kantoorruimte of om de dieptereiniging van uw bedrijfskeuken. Alle medewerkers van ASP hebben een grote affiniteit met schoonmaken. We hebben een hart voor schoon. Dat is ASP.

Een hart voor schoon

Wat ooit begon als een eenmanszaak in een tuinhuisje, is inmiddels uitgegroeid tot een groot, professioneel familiebedrijf met ongeveer 100 medewerkers. De interesse en toewijding voor ons vak leeft door heel het bedrijf. En dat merk je. ASP onderscheidt zich door kwaliteit, flexibiliteit, klantvriendelijkheid en ons uitgebreide service- en dienstenpakket.

Wist u dat ASP in het bezit is van het OSB keurmerk en dat we werken conform de NEN 4400-1 norm en de Code Verantwoordelijk Marktgedrag? Met deze kwaliteitsnormen garanderen wij dat we vakkundig en netjes omgaan met ons personeel en met onze administratie en dat we een uitstekende dienstverlening bieden.

ASP: mens, milieu en heel veel trots

Het beleid van ASP is al jaren gericht op een optimale inzet van mensen en middelen. Onze medewerkers en het milieu staan hierbij bovenaan. ASP heeft oog voor duurzaamheid, ARBO en veiligheid. Mede hierdoor hebben we een duurzame werkrelatie opgebouwd met grote en kleinere opdrachtgevers in uiteenlopende branches. Klanten als Bavaria en het Evoluon vertrouwen hun reinigings- en schoonmaakwerkzaamheden geheel aan ons toe. En daar zijn we trots op.

Neem contact met ons op

Wilt u graag meer weten over de historie van ASP? Of wilt u een eerste afspraak maken voor een schoonmaak opdracht? Wij nodigen u graag uit contact met ons op te nemen of eens langs te komen voor een persoonlijke kennismaking.