Dieptereiniging

ASP Dieptereiniging sanitair

Soms is het gewone dagelijkse onderhoud niet voldoende voor een optimale hygiëne. Tijdens de dagelijkse schoonmaak kan men namelijk niet altijd goed bij randen, richels en voegen in uw sanitaire ruimten. Om vervuiling en onaangename geuren tegen te gaan, verzorgt ASP het periodiek specialistisch reinigen van al uw (sanitaire) ruimtes. Is het vuil erg hardnekkig? Dan adviseert ASP de schuimreiniging met dieptewerking. Het eindresultaat? Sanitair dat volledig in- en uitwendig is gereinigd én gedesinfecteerd.

ASP: ook voor keukens

Ook in (bedrijfs)keukens is hygiëne van groot belang. Vet, vuil en stof zetten zich namelijk af in, onder en achter uw keukenapparatuur. ASP adviseert om uw (bedrijfs)keuken jaarlijks grondig te laten reinigen. Een schone keuken zorgt ervoor dat uw apparaten langer meegaan en dat u voldoet u aan de huidige wet- en regelgeving ten aanzien van hygiëne en voedselveiligheid (HACCP) en brandveiligheid.

Een afspraak maken?

Wilt u meer informatie over dieptereiniging van uw sanitaire ruimtes of keuken? Of wilt u graag direct een afspraak maken voor een dieptereiniging? Neem dan contact met ons op.