Team

Lisanne Pieters

De ‘oprichtster’ van ASP: een ware duizendpoot! Is begaan met haar (zieke) medewerkers, de administratie, het bezoeken van schoonmaakpanden en kwaliteitscontrole. Al voor het ochtendgloren te vinden op de Strabrechtse hei voor een vroege wandeling. Ook in haar vrije tijd een bezige bij: cardiofitness, zumba, zwemmen, paardrijden en handwerken. En schijnt het zonnetje? Dan kun je haar vinden op het terras!

Rob Pieters

Heeft bergen ervaring in de schoonmaakbranche. Deze ondernemende duizendpoot is in zijn element als relatiebeheerder, acquisiteur, administrateur én als cowboy! Hobby’s naast het paardrijden zijn wandelen en vakantie vieren. Heeft een hart voor ASP en voor Spanje.

René Pieters

Houdt de wensen van de klant scherp in het oog en hecht enorm veel waarde aan kwaliteit. Een gecertificeerde specialist in glasbewassing, vloerenonderhoud én gevelreiniging. Gaat werken op grote hoogte niet uit de weg en zoekt in zijn vrije tijd ook graag grote hoogtes op met zijn snowboard. Is avontuurlijk ingesteld en houdt op z’n tijd ook van lekker niks doen...

Anneke Pieters

Geeft als rayonmanager leiding aan een heel bataljon schoonmaaksters. Gaat naar hartenlust shoppen bij de groothandel en zorgt dat er altijd genoeg schoonmaakmiddelen zijn voor haar team. Trotse moeder van een zoon en een dochter, die thuis en bij ASP alle ballen hoog houdt. Leeft zich daarnaast graag uit op een boksbal. Dus pas maar op voor haar rechtse!

Renier van der Heijden

Al sinds 1976 werkzaam in de schoonmaakbranche. Bedrijfsleider van ASP specialistische reiniging die graag de touwtjes in handen houdt. Staat bekend als een mensenmens: het aansturen van personeel en klantencontact zit hem in het bloed. Een echte levensgenieter, die zich thuis voelt bij ASP én op het water...